h

College gemeente Koggenland gelooft niet in Democratie

29 maart 2016

College gemeente Koggenland gelooft niet in Democratie

Foto: Yvonne Kostelijk (SP Hoorn)

Als protest tegen het besluit van het College om het aantal stembureaus sterk te verminderen en tevens geen officiële verkiezing aanplakborden in de verschillende kernen te plaatsen, heeft de SP vandaag  samen met de lokale OK(é) partij op het Gemeentehuis een groot spandoek over het Referendum geplaatst.

Ondanks recente vragen van Fractievoorzitter Jim Mollet van OK(é) aan het College en de toen al moeizaam verkregen toezegging voor het plaatsen van een klein aantal aanplakbordenin de verschillende kernen, heeft het College Koggenland toch besloten de ontvangen Rijks  bijdrage bestemd voor het plaatsen van de gebruikelijke aanplakborden en inrichten van stembureaus, niet voor dat doel te gebruiken maar in een ander potje te doen.

Foto: Yvonne Kostelijk (SP Hoorn)

Daarmee maakt het College een directe inbreuk op het democratie's proces en het recht van iedere inwoner van Koggenland daarin.

Op de foto's: SP voorzitter Yvonne Kostelijk, samen met Raadsleden Saskia Vlaar en Jim Mollet  van de lokale Koggenlandse OK(é) partij, spandoeken aan de gevel van het gemeentehuis.

Contactpersoon: Yvonne Kostelijk
Voorzitter 
SP afd. Hoorn, Koggenland en Medemblik.

06-15890606

Reacties

Democratie laat me niet lachen in West Friesland niet en Nederland niet schaam me soms om nederlander te zijn

Niet alleen het oude ziekenfonds, maar ook de democratie willen wij terug. Toch maar allemaal de straat op?, dit lezen maar weinigen toch?, we moeten ons weer zichtbaar durven maken. Te beginnen bij de poster v/h nationaalzorgfonds en straks de poster van de SP voor het raam hangen. h.g. Femma

Reactie toevoegen

U bent hier