h

Nieuws, februari 2013

26 februari 2013

Steun de strijd voor behoud thuiszorg!

De regering wil 75% van de huishoudelijke zorg afschaffen. Ouderen en gehandicapten moeten die zorg zelf gaan betalen. Voor de mensen die dit niet kunnen komt er een zogenaamde maatwerkregeling.
Naar verwachting verdwijnen er 58.000 banen in de thuiszorg. Duizenden ouderen en gehandicapten zullen het in de toekomst zonder deze waardevolle vorm van zorg moeten doen en dreigen hun vertrouwde hulp te verliezen.

Lees verder
20 februari 2013

Informatie-avond "Monsterprovincie" met minister Plasterk

Het Ministerie van Binnenlandse Zaken organiseert voor inwoners van de provincie Noord-Holland twee bijeenkomsten over de voorgenomen samenvoeging van de drie provincies Noord-Holland, Utrecht en Flevoland.

Lees verder
18 februari 2013

Pakken wat je pakken kan!

Wim Hoogervorst
Het kabinet Rutte II is nu zo’n honderd dagen in functie. Honderd dagen op weg om ons land uit de crisis te halen. Begin november 2012 stapten de nieuwe ministers, onder leiding van Mark Rutte en onze koningin het bordes van Huis ten Bosch op, na een paar minuten daarvoor door het staatshoofd in een ‘toneelstukje’ te zijn beëdigd.

Een ploeg van liberalen en sociaal-democraten - de laatste groep wil zich nogal eens ‘socialisten’ noemen; waarschijnlijk weten ze inmiddels niet eens meer wat werkelijk socialisme inhoudt. In een eerdere column heb ik al eens gesproken over de wonderlijke combinatie van VVD en PvdA.

Lees verder

Reageren?

Wilt u reageren op een bericht?

Graag! Wij horen graag uw mening en willen met iedereen de discussie aangaan.

Een paar spelregels:

  • Alleen reacties die serieus ingaan op de inhoud van het bericht worden geplaatst. Aan "bagger" en "afzeikerij" doen we niet mee.
  • Anonieme reacties worden niet geplaatst
  • Wilt u reageren, maar niet in het openbaar? Gebruik dan onze contactpagina
     

U bent hier