h

Nieuws, september 2017

24 september 2017

Commissie Grondgebied 19 september 2017

In de eerste commissie ‘Grondgebied’ van na het zomerreces stond er weinig op de agenda. Door wetswijzigingen was er een noodzaak om enkele bestemmingsplannen aan te passen omdat ze anders juridisch niet meer houdbaar waren en dus in de praktijk niet meer ‘kloppend’.

Lees verder
24 september 2017

Verslag ingelaste raadsvergadering 19 september 2017

Op verzoek van de fractie van de SP is op 19 september een ingelaste raadsvergadering gehouden. De raadsvergadering van 18 juli, de laatste vergadering voor de vakantie, staakten de stemmen. De fractie van de VVD was vanwege vakantie en bezigheden elders afwezig en het raadslid van NE was door ziekte verhinderd. Gevolg was dat we met 14 raadsleden aanwezig waren en de kans op een gelijk aantal voor- als tegenstemmers aanwezig was. Als dat zou gebeuren zou de raadsvergadering onmiddellijk beëindigd worden. En zo geschiedde. Bij de behandeling van het amendement over het verlagen van het subsidieplafond staakten de stemmen. Een aantal amendementen waren al aangenomen, een aantal moties en amendementen niet. En ook de Kadernota kwam daarmee niet tot stemming.

Lees verder
24 september 2017

Verslag Commissie BOFS 18 september 2017

Op de agenda stonden voor ons twee interessante punten.

Lees verder
24 september 2017

SP doet in Enkhuizen mee aan de raadsverkiezingen 2018

Deze week vaak in het nieuws – in enkele gemeenten doet de SP straks even niet mee aan de raadsverkiezingen. Maar Enkhuizers, wees gerust: op 21 maart 2018 kunt u gewoon weer op onze kandidaten stemmen.

Lees verder
16 september 2017

Westfriesland-Oost op Super Zaterdag in Heerhugowaard

Foto: Wim Hoogervorst

Een delegatie van onze afdeling was zaterdag 16 september jl. aanwezig in Heerhugowaard. Daar vond de regionale Super Zaterdag plaats. Er werd gebuurt in de Rivierenwijk, waarbij een voorschot werd genomen op de gemeenteraadsverkiezingen van 2018.

Lees verder

Pagina's

Reageren?

Wilt u reageren op een bericht?

Graag! Wij horen graag uw mening en willen met iedereen de discussie aangaan.

Een paar spelregels:

  • Alleen reacties die serieus ingaan op de inhoud van het bericht worden geplaatst. Aan "bagger" en "afzeikerij" doen we niet mee.
  • Anonieme reacties worden niet geplaatst
  • Wilt u reageren, maar niet in het openbaar? Gebruik dan onze contactpagina
     

U bent hier