h

Nieuws, juni 2015

30 juni 2015

Twee zaterdagen in Amersfoort ...

Zo vlak voor het begin van de zomervakantie - het zomerreces – waren er op het landelijk SP-kantoor nog twee belangrijke bijeenkomsten. Een aantal van onze mensen waren hierbij aanwezig.

Lees verder
22 juni 2015

Algemeen Politieke Beschouwingen Kadernota 2016

Hieronder vindt u een link naar de Algemeen Politieke beschouwingen zoals die door onze fractievoorzitter Margreet Keesman uitgesproken werden bij de behandeling van de Kadernota 2016 op 23 en 30 juni.

Lees verder
19 juni 2015

Bezoek aan de Voedselbank

Vorige week heb ik een bezoek gebracht aan de Voedselbank Westfriesland. Han Neef, één van de vele vrijwilligers, nodigde me uit. Han vertelde me over de Voedselbank. Hoe het is ontstaan met 3 pakketten die naar gezinnen werden gebracht en nu is uitgegroeid naar een hal waaruit elke vrijdag om 12.00 uur tussen de 340 en 370 pakketten worden verstrekt aan gezinnen die niet meer dan € 180 per maand overhouden voor voedsel, kleding en alle andere zaken die voor menigeen van ons zo normaal zijn om ‘gewoon’ te kunnen doen.

Lees verder

Reageren?

Wilt u reageren op een bericht?

Graag! Wij horen graag uw mening en willen met iedereen de discussie aangaan.

Een paar spelregels:

  • Alleen reacties die serieus ingaan op de inhoud van het bericht worden geplaatst. Aan "bagger" en "afzeikerij" doen we niet mee.
  • Anonieme reacties worden niet geplaatst
  • Wilt u reageren, maar niet in het openbaar? Gebruik dan onze contactpagina
     

U bent hier