h

Nieuws, oktober 2014

23 oktober 2014

Ruim 3100 handtekeningen voor buslijn 138!

Afgelopen maandag 20 oktober overhandigde onze fractievoorzitter Margreet Keesman in de commissievergadering van de Provinciale Staten een petitie met ruim 3100 handtekeningen voor het behoud van buslijn 138 tussen Enkhuizen en Wervershoof.

Lees verder
9 oktober 2014

Succes: NS compenseert geschrapte late treinen

De Nederlandse Spoorwegen laat sinds 1 september 2014 op zondag, woensdag en donderdag een nachtelijke stopbus rijden tussen Amsterdam Centraal en Enkhuizen. Dit blijkt uit de vertrekstaten op stations tussen Amsterdam en Enkhuizen.
De vervoerder heeft deze wijziging geruisloos doorgevoerd. Het bedrijf komt hiermee tegemoet aan de honderden klachten die de SP verzamelde over het schrappen van de laatste treinen naar Enkhuizen. Daarnaast hebben enkele horecabedrijven in Amsterdam de NS en ProRail diverse claims gestuurd, omdat hun personeel niet meer thuis kon komen.

Lees verder
2 oktober 2014

"GOUDEN" 24 UURS-LUIER VOOR VAN RIJN EN TEEVEN

Staatssecretaris Martin van Rijn en Fred Teeven hebben op woensdagavond 1 oktober een gouden 24-uurs-luier ontvangen uit handen van lokaal SP-bestuurslid en raadslid Luciën Greefkes.
De bewindslieden waren naar Hoorn gekomen om daar te spreken over de nieuwe zorgtaken die vanaf 2015 naar de gemeentes worden overgeheveld.
Er waren tientallen demonstranten toegestroomd om te protesteren tegen de grove bezuinigingen van het kabinet-Rutte. De demonstratie is een samenwerking tussen de SP en de vakbond Abvakabo FNV.

Lees verder

Reageren?

Wilt u reageren op een bericht?

Graag! Wij horen graag uw mening en willen met iedereen de discussie aangaan.

Een paar spelregels:

  • Alleen reacties die serieus ingaan op de inhoud van het bericht worden geplaatst. Aan "bagger" en "afzeikerij" doen we niet mee.
  • Anonieme reacties worden niet geplaatst
  • Wilt u reageren, maar niet in het openbaar? Gebruik dan onze contactpagina
     

U bent hier