h

ROOD in Hoorn

Enquête Horizoncollege in Hoorn

ROOD is een enquête gestart over de kwaliteit van het onderwijs op het Horizoncollege in Hoorn. Dit naar aanleiding van klachten van enkele studenten over roosters, lesuitval en trage computers. We roepen leerlingen van het Horizon in Hoorn om hun mening te geven over een aantal zaken: de opleiding, de lessen en alle voorzieningen (zoals de computers).

Doe mee met de enquête! Je kunt hem invullen via www.tinyurl.com/horizonhoorn. En roep je klasgenoten ook op om mee te doen. Aan de hand van de resultaten willen we samen met jullie pleiten voor verbetering. Verbeter je Horizon!

Aparte enquête voor docenten
Onlangs startte de Socialistische Partij een onderzoek af onder docenten in het MBO. Dat onderzoek loopt ook nog steeds. Meedoen kan via sp.nl/mbo-enquete.

WAT WIL ROOD?

ROOD!, jong in de SP, heeft drie belangrijke doelstellingen:

1. ROOD! wil jongeren betrekken bij het verwezenlijken van een socialistische maatschappij in Nederland. Een maatschappij waarin op een menswaardige manier, op gelijkwaardige basis en solidair met elkaar wordt omgegaan.
2. Het doel dat ROOD! heeft, is de bekendheid van de Socialistische Partij (SP) te vergroten onder jongeren.
3. ROOD! wil jongeren, die zich aangetrokken voelen tot de SP een eigen plek bieden in de partij om actief te zijn.

ROOD! is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot de tweede politieke jongerenorganisatie van Nederland en het bestuur wil er natuurlijk alles aan doen om nog meer leden te krijgen.

ROOD! is op twee manieren georganiseerd: in lokale groepen en in de landelijke vereniging. De laatste zet de grote lijnen uit en de groepen zijn actief op lokaal niveau. In beide gevallen staan we volledig achter de ideologie en standpunten van de SP, maar we praten dan ook volwaardig mee, in de afdelingen en in de landelijke partij.

SLUIT JE AAN!

Steeds meer jongeren in Hoorn, Zwaag en Blokker weten ons te vinden. En dat is hard nodig, willen wij de jongeren in onze stad weer goed op de agenda krijgen.

Sluit je aan en help mee bij één van onze activiteiten!

MAILEN MET ROOD HOORN?
Wanneer je interesse hebt neem dan contact op via het contactformulier en selecteer bij Categorie 'Contact met ROOD'

U bent hier